Multikulti

Vi erbjuder en enkel och användarvänlig bemanningstjänst för dig i behov av nyrekrytering. Du kan?söka fritt i vår kompetensdatabas?med kompetenta arbetssökande inom olika arbetsområden.

När du hittat någon som du är intresserad av att komma i kontakt med så klickar du på den personen och använder kontaktformuläret som finns på personens profilsida. Vi hör sedan av oss inom 48 timmar. Vi du istället beskriva uppdraget och låta oss hitta en passande kandidat kan du använda?bemanningssidan

Multikulti – För arbetssökande

Multikulti erbjuder dig att kostnadsfritt?registrera en kompetensprofil, samt ditt befintliga CV i word eller pdf-format. Observera att inga namn, kontaktuppgifter eller CV visas publikt. Du kan alltså söka jobb på sajten utan att någon vet vad du heter. Observera att profilbilden visas publikt, ifall du väljer att ladda upp en bild (inget krav)

Företag som är i behov av personal kan därefter anmäla intresse för din kompetensprofil. Observera att kontakterna går via Multikulti.

MultiKulti är ett bolag i en bolagsgrupp där man samverkar kring företagsmäkleri, juridik, ekonomi, reklam och PR. Vår affärsid? är att på ett professionellt och effektivt sätt förmedla kontakt mellan arbetsgivare och arbetssökande, där arbete och arbetssökande matchas på bästa möjliga sätt för båda parter.

Scroll to Top